Nieuws

Veel belangstelling voor najaarsbijeenkomst


Op woensdag 18 oktober zit de Tuinzaal van de BuitenHerberg stampvol. Bijna 50 ondernemers zijn op de najaarsbijeenkomst van de Ondernemersvereniging afgekomen. Niet zo gek, want er valt genoeg bij te praten.

Nieuws vanuit de gemeente

Wethouder Jan ten Kate vertelt de aanwezigen over de laatste ontwikkelingen in Zuidwolde, waaronder de Aldi en de appartementen op de oude locatie zaal-cafe de Vries. Ten Kate wijst de ondernemers ook op Kennispoort Zwolle waar ze advies en ondersteuning kunnen krijgen bij innovaties en financiering.

De nieuwe bedrijvencontactfunctionaris Jennie Snippe stelt zich voor en vertelt waarvoor ondernemers haar kunnen benaderen. Onder andere voor vragen over kavels en vergunningen, voor individueel advies, voor contacten en  bedrijfsbezoeken.

Wat brengt glasvezel voor Ondernemend Zuidwolde?

Marijn Linde, voorzitter van Dorpsbelangen Zuidwolde, hoopt dat ondernemers als een soort ambassadeur anderen kunnen informeren over de glasvezelontwikkelingen en elkaar helpen een abonnement af te sluiten.
Gerhard Kippers, voorzitter van stichting Glasvezel De Wolden, vertelt samen met Berny Koekoek enthousiast wat het belang en de mogelijkheden voor de zakelijke markt zijn. Vanaf maart 2018 start de aanleg van glasvezel in Zuidwolde.

Na dit informatieve gedeelte is er volop gelegenheid om met elkaar bij te praten en nieuwe contacten te leggen.
OVZ organiseert elk voor- en najaar een netwerkbijeenkomst voor alle OVZ-leden.

Najaarsbijeenkomst 18Ok17 - NR 1jpg 
Najaarsbijeenkomst 18Ok17 - NR 2jpg