Lidmaatschap OVZ: samen meer bereiken

Als ondernemersvereniging hebben we maar een doel: samen zorgen voor een bruisend Zuidwolde, een dorp met een goed ondernemersklimaat waar mensen graag komen en geholpen worden. Of dat nu om de winkels, horeca, recreatie, andere zakelijke dienstverlening of evenementen gaat.

Ondernemende krachten bundelen

Door ons als ondernemers te bundelen hebben we meer te bieden, kunnen we ons beter profileren en komen we tot mooie samenwerkingen. We stimuleren de onderlinge contacten tussen ondernemers, maar ook tussen ondernemers en particulieren. Zo kunnen we zorgen voor:

  • een breed winkelaanbod
  • tal van leuke evenementen voor jong tot oud
  • sfeervolle cafés, restaurants en overnachtingsmogelijkheden
  • een aantrekkelijk en nog steeds uitbreidend bedrijventerrein 
  • het delen van ontwikkelingen en kansen in onze regio

Profiteer van contacten en meer

Als ondernemer kun je verschillende redenen hebben om je aan te sluiten bij een ondernemersnetwerk. Naast het in contact komen met collega-ondernemers, samenwerken, van elkaar leren en elkaar inspireren, kun je met een lidmaatschap van OVZ ook rekenen op:  

  • Belangenbehartiging: bij parkeerproblemen, regionale krimp, de inrichting van het winkel- en industriegebied en andere gezamenlijke onderwerpen behartigt de OVZ jouw ondernemersbelangen bij onder meer de gemeente, Ondernemersplatform De Wolden, MKB Noord en belangenorganisaties.
  • Individuele ondersteuning: als nieuw lid krijg je het eerste jaar een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt met jouw ondernemersvragen. Uiteraard zijn we er ook na dit eerste jaar om je de helpende hand te bieden.
  • Acties en festiviteiten: je kunt profiteren van alle activiteiten en acties die onze vereniging organiseert. Denk daarbij aan een Sinterklaasfeest, Rode Loperavond en spaaracties voor consumenten.

Nieuwsgierig naar wat we gedurende het jaar aan onze leden en inwoners bieden? 

Heb je suggesties voor nieuwe activiteiten of wensen waarmee we je nog beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten.

Lid worden?

Als lid betaal je een jaarlijkse contributie van € 250. Deze wordt eens per jaar begin oktober via een automatische incasso geïnd.

Om lid te worden maak je gebruik van het formulier op deze pagina.

Eerst een keer sfeerproeven bij een bijeenkomst kan natuurlijk ook. Wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inschrijfformulier Ondernemersvereniging Zuidwolde

Wil je lid worden van Ondernemersvereniging Zuidwolde? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op versturen. 

Word je lid in het vierde kwartaal, dan betaal je tot 1 januari geen contributie.

Het lidmaatschap wordt per jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggen kan schriftelijk per 1 januari met een opzegtermijn van één maand.

Machtiging voor automatische incasso
De contributie wordt eens per jaar via een automatische incasso geïnd. Deze bedraagt € 250,00 excl. btw.