Oranjeavond in Zuidwolde

Op vrijdagavond 26 april organiseren we de traditionele Oranjeavond in Zuidwolde, van 18.00 t/m 21.00 uur. Met een kleedjesmarkt voor kinderen en een kofferbakverkoop voor inwoners. In de Hoofdstraat willen we graag met kramen, livemuziek, hapjes & drankjes een gezellige markt houden.

Doe mee met jouw vereniging/stichting/onderneming

Ondernemers, verenigingen, stichtingen of goede doelen organisaties zijn van harte welkom om deel te nemen aan de Oranjeavond. Je kunt hiermee jouw producten verkopen, organisatie/activiteit promoten of met acties mogelijk geld ophalen. De manier waarop dit ingevuld wordt, is uiteraard aan iedereen zelf. Bij behoefte zorgen wij voor een marktkraam. 

Aanmelden

Graag horen wij of je mee wilt doen aan de Oranjeavond en hoeveel ruimte je hiervoor nodig hebt. Geef daarbij ook aan of je een marktkraam nodig hebt. De kosten hiervoor bedragen € 35,-. Voor OVZ-leden zijn er geen kosten aan verbonden.

Meld je uiterlijk 2 april aan via acties@ovzuidwolde.nl. Ondernemers kunnen zich alleen aanmelden via de Ondernemersapp De Wolden.

We hopen op veel belangstelling, zodat we er met elkaar een supergezellige avond van kunnen maken!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom Dekker, tel. 0623540486 of Bert Zwiers, tel. 0655867572.