Over Ondernemersvereniging Zuidwolde

Voor ondernemers én particulieren

Ondernemersvereniging Zuidwolde is er voor alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven ondernemers in Zuidwolde. Zonder uitzondering, groot of klein, met of zonder personeel. We willen een toegankelijk netwerk bieden, belangen behartigen en onderlinge samenwerking stimuleren.

Netwerkorganisatie
OVZ is een netwerkorganisatie voor ondernemers en is vertegenwoordigd in het Ondernemersplatform (OP) van gemeente De Wolden dat als doel heeft het ondernemersklimaat in de gemeente verder te verbeteren. Ook woont het bestuur regelmatig bijeenkomsten bij van andere ondernemersverenigingen, MKB Noord en Kennispoort regio Zwolle. Zo blijven we op de hoogte. Belangrijke gemeentelijke en regionale ontwikkelingen of mooie kansen willen we niet missen.

Wat doen we nog meer?
Per jaar organiseren we een aantal momenten waarop je met andere ondernemers kennis kunt maken, volop van gedachte kunt wisselen en mee kunt praten. Bijvoorbeeld tijdens de nieuwjaarsreceptie, netwerkbijeenkomsten met gastsprekers, bij het Ondernemerscafé op locatie bij een ondernemer en natuurlijk de algemene ledenvergadering.

Wij houden van reuring in ons dorp. Daarom organiseren we activiteiten als de Oranjeavond, het Sinterklaasfeest, Kar Ga Door, de Rode Loperavond en ook regelmatige (spaar) acties zijn van onze hand. Als lid kun je hier voordelig aan meedoen.

Bestuur OVZ

Ondernemersvereniging Zuidwolde heeft één bestuur dat alle sectoren binnen ondernemend Zuidwolde vertegenwoordigd: detail, horeca, toerisme, industrie en andere dienstverlening. De leden zijn:

Ard Hartman
Voorzitter
Bé Duinkerken
Penningmeester
Marijke Scholten
Bestuurslid
Geri Hut
Bestuurslid
Bjorn van der Laan
Bestuurslid
Anja Benjamins
Bestuurslid
Marlous Bosscher
Bestuurslid
Erik Bruins
Bestuurslid

Kennismaken?

Heb je belangstelling voor een functie in het bestuur van OVZ of wil je meer informatie over ons netwerk? Mail je vraag of verzoek om contact, we maken graag kennis.