Nieuws

Oranjeavond afgelast


Gezien de ontwikkelingen ter bestrijding van het coronavirus hebben wij besloten de Oranjeavond gepland op 24 april (en de voorbereidende inloop-avond op 6 april) niet door te laten gaan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wil je ook dit jaar met je vereniging, bedrijf, stichting of goed doel op de Oranjeavond komen staan? Meld je dan nu aan.

Kom je alleen je bedrijf, stichting, vereniging of goed doel promoten en heb je op de Oranjeavond geen directe verkoop, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Heb je wel direct verkoop, dan betaal je een bedrag van € 17,50 voor een kraam (maat is ongeveer 4 meter bij 1 meter). Geef bij aanmelding aan of je wel of geen kraam nodig hebt, stroom of bijvoorbeeld extra ruimte.

Nieuwe opzet
De invulling van de markt krijgt een iets andere opzet, om nog meer publiek te trekken en voor iedereen de Oranjeavond nog succesvoller te maken. Zo zal er ook van alles te doen zijn op het Kerkplein.

Op 6 april tussen 19.00 en 20.00 uur bespreken we het graag me je op een informatiebijeenkomst in Zalencentrum Den Kaat, samen met de plattegrond van de Hoofdstraat, de plekken en bijzonderheden. Om zoveel mogelijk te kunnen voorbereiden, vinden we het fijn dat je eventuele voorkeuren alvast aangeeft in je aanmeldingsmail.
 
Op vrijdag 24 april kan er vanaf 17.30 uur opgebouwd worden, waarna de markt om 18.00 uur zal beginnen.
Er is weer een rommelmarkt voor kinderen rondom het gemeentehuis. Er is ook leuke 'oude meuk' voor volwassenen op de markt te vinden. We zorgen natuurlijk voor gezellige muziek. En om 19.00 uur maken we de Zuidwoldiger van het Jaar bekend in de muziekkoepel op het Kerkplein.

Opgeven kan via ovzuidwolde@outlook.com.

Tot ziens op 6 april in Zalencentrum Den Kaat!