Nieuws

26 april: Oranjeavond

Op donderdagavond 26 april vindt van 18.00 - 21.00 uur de Oranjeavond plaats. Elk jaar weer een gezellige avond net voor Koningsdag.

Locatie: Hoofdstraat Zuidwolde (straat is afgesloten vanaf kruising Meppelerweg - kruising Burgerzinstraat)

Voor het gemeentehuis is een kinderrommelmarkt en een kofferbakmarkt. Over de Hoofdstraat verspreid vindt u veel kramen met een gevarieerd aanbod aan hobbyisten, proeverijen en promotie van (sport)verenigingen en stichtingen. Naast lekkere hapjes, van suikerspinnen tot stroopwafels, zorgt de muziek voor een extra gezellige sfeer.

Om ongeveer 19.00 uur maakt burgemeester de Groot bekend wie de Zuidwoldiger van het jaar is. Nominaties zijn van harte welkom op ovzuidwolde@hotmail.com. Of inleveren bij Bloem&So (Marijke Scholten) of Schildersbedrijf/Colors@Home Westerbeek (Evelien Westerbeek).

Nu aanmelden

Wilt u dit jaar met uw vereniging, bedrijf, stichting of goed doel op de Oranje Avond komen staan? Dan is het nu tijd om u aan te melden! Zolang u geen commerciele verkoop doet, biedt de OVZ de kraam gratis aan. Meld u aan via ovzuidwolde@hotmail.com.

Commerciele verkoop kan ook, tegen een eenmalig bedrag van 15 euro per kraam. Ook hiervoor graag aanmelden ovzuidwolde@hotmail.com. Speciale wensen zoals stroom of extra ruimte, ook graag even aangeven.

Meer weten?

Op maandag 9 april is er een informatie-avond voor belangstellende deelnemers,  om 20.00 uur in zaal Den Kaat in Zuidwolde.


Oranjeavondjpg