Nieuws

Ondernemerscafé naar de tandartsTandartspraktijk Quadratand in Zuidwolde was 22 november de locatie voor het OVZ Ondernemerscafe. Een unieke gelegenheid voor een kijkje in de keuken van de praktijk van Yvonne en Peter Schalk.

Moderne techniek

De locatie die ze nu bijna 5 jaar aan de Turflaan hebben, laat goed zien dat de praktijk werkt met de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld een digitale mondscanner die een 3D-afbeelding van het gebit maakt. Kronen zijn daarmee perfect passend en veel sneller te maken. Een dure investering die zich in meerdere opzichten terugverdient.

Persoonlijk en gastvrij

Naast de live demonstraties van instrumenten met camerabeelden, vertelden Yvonne en Peter enthousiast over het team. 17 medewerkers die naast goede mondzorg veel nadruk leggen op persoonlijke benadering van klanten en gastvrijheid. De inrichting van het gebouw, de kleurkeuzes en ook de speciale service in de vorm van voetmassage voor mensen die angstig zijn, het zijn allemaal bewuste keuzes.

Visie en passie

Om zo te kunnen blijven werken, investeren ze ook veel in teambuilding. Visie en passie blijven uitstralen, dat is een belangrijke succesfactor van deze praktijk. In 2017 zijn de resultaten onderscheiden in een landelijke vakverkiezing. Quadratand werd tweede beste tandartspraktijk van het land.

Het was de deelnemers aan het Ondernemerscafe aan het eind van de avond helemaal duidelijk: tandartspraktijk Quadratand is een bevlogen onderneming.

Ondernemerscaf 22 nov - nr 1 bewjpg   

Ondernemerscaf 22 nov - nr 2 bewjpg


Ondernemerscaf 22 nov - nr 3 bewjpg


Ondernemerscaf 22 nov - nr 4 bewjpg