Lidmaatschap OVZ: samen meer bereiken


Als ondernemersvereniging hebben we maar een doel: samen zorgen voor een bruisend Zuidwolde, een dorp met een goed ondernemersklimaat waar mensen graag komen en geholpen worden. Of dat nu om de winkels, horeca, recreatie, andere zakelijke dienstverlening of evenementen gaat.

Ondernemende krachten bundelen
Door ons als ondernemers te bundelen hebben we meer te bieden, kunnen we ons beter profileren en komen we tot mooie samenwerkingen. We stimuleren de onderlinge contacten tussen ondernemers, maar ook tussen ondernemers en particulieren. Zo kunnen we zorgen voor:


Profiteer van contacten en meer
Als ondernemer kun je verschillende redenen hebben om je aan te sluiten bij een ondernemersnetwerk. Naast het in contact komen met collega-ondernemers, samenwerken, van elkaar leren en elkaar inspireren, kun je met een lidmaatschap van OVZ ook rekenen op:  

  • Belangenbehartiging: bij parkeerproblemen, regionale krimp, de inrichting van het winkel- en industriegebied en andere gezamenlijke onderwerpen behartigt de OVZ jouw ondernemersbelangen bij onder meer de gemeente, Ondernemersplatform De Wolden, MKB Noord en belangenorganisaties.
  • Individuele ondersteuning: als nieuw lid krijg je het eerste jaar een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt met jouw ondernemersvragen. Uiteraard zijn we er ook na dit eerste jaar om je de helpende hand te bieden.
  • Acties en festiviteiten: je kunt profiteren van alle activiteiten en acties die onze vereniging organiseert. Denk daarbij aan een Sinterklaasfeest, Rode Loperavond en spaaracties voor consumenten.

Nieuwsgierig naar wat we gedurende het jaar aan onze leden en inwoners bieden? Bekijk de agenda.

Heb je suggesties voor nieuwe activiteiten of wensen waarmee we je nog beter van dienst kunnen zijn? Laat het ons weten.

Lid worden?
Als lid betaal je een jaarlijkse contributie van € 250. Deze wordt eens per jaar via een automatische incasso geïnd.
Om lid te worden, neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een aanmeldformulier.

Eerst een keer sfeerproeven bij een bijeenkomst kan natuurlijk ook. Wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact opnemen