IJsplein in Zuidwolde

In de week van 19 tot en met 23 december kan er geschaatst worden in Zuidwolde! Het laaggelegen gedeelte van het Kerkplein (voor de muziekkoepel) wordt omgetoverd in een gezellig ijsplein voor jong tot oud met gratis toegang.

De kunststof baan kan alleen gebruikt worden met speciale schaatsen die ter plekke kosteloos ter beschikking worden gesteld. In een tent kunnen bezoekers de schaatsen aan- en uitdoen en is er verkoop van koek en zopie.

In de ochtenden is het ijsplein beschikbaar voor de basisscholen in Zuidwolde. In de middag tussen 14.00 en 18.00 uur is er gelegenheid tot vrij schaatsen en in de avonden vanaf 18.30 uur is er een curlingcompetitie gepland.

Aanmelden voor curlingcompetitie

Bedrijven maar ook verenigingen en vriendengroepen die met een team van vier personen willen meedoen met de curlingcompetitie kunnen zich t/m 1 december aanmelden via e-mail acties@ovzuidwolde.nl. De kosten bedragen 50 euro per team incl. een consumptie per deelnemer. Bij aanmelding graag aangeven op welke avond, op 19 t/m 22 december, je beschikbaar bent, naast vrijdag 23 december. Op vrijdagavond worden de finales gespeeld en is er een gezellige afsluitende borrel.