Over Ondernemersvereniging Zuidwolde


Ondernemersvereniging Zuidwolde is er voor alle bij de Kamer van Koophandel ingeschreven ondernemers in Zuidwolde. Zonder uitzondering, groot of klein, met of zonder personeel. We willen een toegankelijk netwerk bieden, belangen behartigen en onderlinge samenwerking stimuleren.

Netwerkorganisatie
OVZ is een netwerkorganisatie voor ondernemers en is vertegenwoordigd in het Ondernemersplatform (OP) van gemeente De Wolden dat als doel heeft het ondernemersklimaat in de gemeente verder te verbeteren. Ook woont het bestuur regelmatig bijeenkomsten bij van andere ondernemersverenigingen, MKB Noord en Kennispoort regio Zwolle. Zo blijven we op de hoogte. Belangrijke gemeentelijke en regionale ontwikkelingen of mooie kansen willen we niet missen.

Wat doen we nog meer?
Per jaar organiseren we een aantal momenten waarop je met andere ondernemers kennis kunt maken, volop van gedachte kunt wisselen en mee kunt praten. Bijvoorbeeld tijdens de nieuwjaarsreceptie, netwerkbijeenkomsten met gastsprekers, bij het Ondernemerscafé op locatie bij een ondernemer en natuurlijk de algemene ledenvergadering.

Wij houden van reuring in ons dorp. Daarom organiseren we activiteiten als de Oranjeavond, het Sinterklaasfeest, Kar Ga Door, de Nacht van Zuidwolde, de Rode loperavond en ook regelmatige (spaar) acties zijn van onze hand. Als lid kun je hier voordelig aan meedoen.

Bestuur OVZ

Ondernemersvereniging Zuidwolde heeft één bestuur dat alle sectoren binnen ondernemend Zuidwolde vertegenwoordigd: detail, horeca, toerisme, industrie en andere dienstverlening. De leden zijn:

Koen Termeulen, voorzitter

☎0528-371223

Koen.termeulen@jumbo.com


Karin Boer, secretaris

☎06-42585955

info@ovzuidwolde.nl


Bé Duinkerken, penningmeester

☎0528-370259

bedu@cadvof.nl


Els Kinwel

vakantie@campingkleinzwitserland.nl


Hans Visser

hansvisser1962@gmail.com


Jacqueline van den Bosch

info@marco-optiek.nl


Evelien Westerbeek

evelien.84@live.nl


Henk Dekker

info@damesmodedekker.nl


Marijke Scholten

info@bloemenso.nl


Jan Dekker

dekkerslapen@beddenspecialist.nl


Sylvana Bartelds

sylvana_bartelds@hotmail.com


Kennismaken?

Heb je belangstelling voor een functie in het bestuur van OVZ of wil je meer informatie over ons netwerk? Mail je vraag of verzoek om contact, we maken graag kennis.

Contact opnemen