Schildersbedrijf Colors@home Westerbeek

Schildersbedrijf- en Colors@Home Westerbeek bevinden zich onder een dak. In beide onderdelen werken wij met kwaliteitsproducten en vakmensen. Voor onze klanten betekent dit jarenlang plezier en duurzaamheid, voor onze werknemers fijn om te mee te werken.

Omstreeks 1870 startte Hendrik Westerbeek als huisschilder in Zuidwolde. Momenteel werkt de 6e generatie Westerbeek en de 7e generatie staat in de startblokken. Een feit waar we toch wel beetje trots op zijn!

Door de jarenlange ervaring hebben we kennis van producten en materialen en weten het schildersvak op niveau uit te dragen. We houden onze kennis up-to-date en houden ons bezig met de laatste ontwikkelingen zoals duurzaamheid en ecologisch werken.

Schildersbedrijf Westerbeek is een erkend schildersbedrijf dat aan consumentenvoorwaarden en garanties voldoet. Tevens zijn wij een leerbedrijf voor de schildersvakopleiding. Kijk voor meer informatie op www.westerbeek-schilders.nl.

 

In onze Colors@Home winkel vindt u bijna alles op het gebied van interieur. Gordijnen, raambekleding, behang en wandbekleding, PVC en vloerbedekking, karpetten, verf en latex, en verfbenodigdheden.

Met een van onze 3 mengmachines kunnen wij kleuren maken van alle merken. Door de grote keuze in het assortiment leidt dit vaak tot beter verwerkbare producten en is veelal voordeliger.

Als interieurspecialist staan wij voor persoonlijk eindresultaat. Wij adviseren u graag bij het maken van keuzes, zodat uw interieur bij uw smaak en mogelijkheden past. Ook binnen Colors@Home werken wij met ervaren stoffeerders die vakkundig hun vak uitoefenen.

Contactpersoon: