Flower Fashion

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de bijzondere wereld van bloemen en planten. Niet alleen met onze eigen bloemenwinkels, maar ook met een eigen kwekerij in rotsplanten.
Het begon allemaal met een kwekerij in Balkbrug. Al snel kwam daar een verkooppunt bij voor onze bloemen en planten en vervolgens werden er door ons diverse workshops verzorgd. Creativiteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Op dit moment hebben wij drie bloemenwinkels in Ommen en Zuidwolde (Dr). De hoofdvestiging van Flower Fashion is gevestigd in Balkbrug, hier hebben wij onze eigen rotsplanten kwekerij, bloembinderij en inkooppunt van de veiling Plantion. Vanuit de hoofdvestiging worden onze bloemenwinkels in Ommen en Zuidwolde (Dr)  bevoorraad met dagverse bloemen van de veiling. In elke winkel wordt door onze vakbekwame medewerkers alle boeketten en arrangementen klaar gemaakt voor de verkoop in de winkel.

Behalve voor onze bloemenwinkels maken wij ook boeketten en bloemwerk voor de aankleding van zalen en beurzen. Vraag gerust naar meer informatie hierover bij ons in de winkel.

Contactpersoon: