Damesmode Dekker

De vierde generatie van Damesmode Dekker

Van stijlvol tot nonchalant, van tijdloos tot de laatste modetrends, van maat 38 t/m 56. Kortom, mode voor elke vrouw. Damesmode Dekker, ook wel bekend als Modehuis Dekker, bestaat al meer dan 90 jaar.

Ook mode voor jonge dames
Inmiddels is de vierde generatie officieel toegetreden tot het familiebedrijf aan de Hoofdstraat 53 in Zuidwolde. Dochter Rianne is nu ook partner in de zaak en helpt mee bij de inkoop. Rianne richt zich met name op haar leeftijdsgenoten, jonge vrouwen met uiteenlopende kledingstijlen. ‘’Door gebruik te maken van social media willen wij ook een jongere doelgroep aanspreken’’, vertelt eigenaresse Hester Dekker. ‘’Tegelijkertijd willen we niet uit het oog verliezen waar we groot mee zijn geworden.

Je klanten behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden
‘’Gastvrij en servicegericht zijn en eerlijk advies geven staan bij ons hoog in het vaandel. En de gemoedelijke sfeer die we uitstralen vinden we heel belangrijk”. Henk, Hester en Rianne willen hun klanten het gevoel geven dat ze behandeld worden zoals ze zelf ook behandeld zou willen worden. Zo heeft Henk altijd wel een kopje koffie klaarstaan en tijd voor een praatje met de partners van de dames die komen shoppen. ‘’We hebben een gezellig team, dat straal je uit en dat merkt een klant’’.

Contactpersoon: