Bellini Hair & Boutique

Hallo allemaal!

Mijn naam is Yvonne Dragt, ik ben kapster en inmiddels zo’n 6 jaar werkzaam in het kappersvak.

Hoe is het ondernemen ontstaan? 
Het idee om een eigen zaak te beginnen is 3,5 jaar geleden gekomen. Ik heb een haarstudio op mogen starten en was daar werkzaam als bedrijfsleidster. Erg leuk en leerzaam om zo toe te werken naar een eigen zelfstandige onderneming.

Januari 2013 kwam ik tot het besluit om een eigen kapsalon op te zetten.Hairdesign´t Woud opende haar deuren op 2 maart 2013. In de afgelopen jaren heb ik een erg leuke en vooral gezellige klantenkring opgebouwd. Met dank aan deze klanten heb ik de salon tot op heden een succes kunnen maken.

Dit wilde ik graag voortzetten op een centraal punt in het dorp. Begin 2015 kwamen er creatieve gedachtes en ideeën op gang, zo begon het langzaam aan te kriebelen om een winkel op te gaan zetten.

Babykleding en kraamcadeaus!
Waarom? Of waarom niet? Zuidwolde heeft niets (meer) op het gebied van babykleding en het is daarom een mooie aanvulling voor ons dorp. Kortom, een stukje gemak om dit op eigen dorp te kunnen halen zonder uit te moeten wijken naar omliggende dorpen of steden.

Naast de babyartikelen worden er ook tassen verkocht van het merk ‘David Jones’ en ‘Wimona’, dit alles in combinatie met een kapsalon en een schoonheidssalon.

Contactpersoon: