Privacyverklaring Ondernemersvereniging Zuidwolde, adres Zende 2, 7921 DA Zuidwolde, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40049107, hierna te noemen: `OVZ`.

Om te laten dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens zetten wij in deze verklaring uiteen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@ovzuidwolde.nl.


Omgaan met persoonsgegevens

In onderstaande tabel kunt u terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.


Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers







Vaststellen dat u lid wilt worden of lid bent van onze vereniging


  • Naam

  • Bedrijfsnaam

  • Adres

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Bankrekening-

nummer


Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt, worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

NVT

Administratie

  • Naam

  • Bedrijfsnaam

  • Adres

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Bankgegevens

  • Betaalgegevens


Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

NVT

Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

  • Voornaam

  • Achternaam

  • E-mailadres


Uitvoering van de overeenkomst


Zolang als men aangemeld is.

  • E-marketingtools

Versturen berichten van en aan derden

  • Voornaam

  • Achternaam

  • E-mailadres


Toestemming

Zolang als men aangemeld is.

  • Andere ondernemers-verenigingen, Ondernemers-

platform, gemeente

Belastingdienst


Om onze digitale dienstverlening te verbeteren

  • Cookies (zie voor meer info het sub kopje Cookies)

  • IP-gegevens


Toestemming

Iedere keer dat onze website bezocht wordt. Deze gegevens worden zo snel als mogelijk geanonimiseerd.


  • Websitebeheer-der

  • Analytics tools

Ter benadering na beëindiging lidmaatschap, bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis.

  • Voornaam

  • Achternaam

  • Adres

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres


Toestemming

Zolang als de toestemming niet is ingetrokken.

NVT


Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze website - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de privacy Verordening.

U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.


Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de OVZ uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst die OVZ met u heeft, tenzij de OVZ wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.


Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de OVZ te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens, tenzij de OVZ op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Als u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de OVZ deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de OVZ hebben ontvangen.


Beveiliging persoonsgegevens

OVZ treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.


Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van de vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren.


Wijziging van het privacy beleid

OVZ past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van ons privacyverklaring worden opgenomen. Bij belangrijke wijzigingen zal de OVZ er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.


Contactgegevens

Als u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de OVZ wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke: secretaris OVZ

E-mail: info@ovzuidwolde.nl


Klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.