Nieuws

16 nov.: intocht Sinterklaas


Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten in Zuidwolde aan. Daar maken we graag een mooi intochtsfeest van!

Kinderen kunnen dit jaar stempels verzamelen op de route die de Sinterklaasoptocht door het dorp aflegt. Met een volle stempelkaart kunnen ze iets lekkers krijgen. Er staat de jongste kinderen nog iets speciaals te wachten: in café-zalencentrum Den Kaat wordt een pepernotenbakwedstrijd gehouden door BakPiet en GlutenvrijeBakPiet.

We heten de Sint en zijn Pieten om 13.00 uur welkom bij café-cafetaria De Falieberg aan de Hoofdstraat 32. Daarna gaan we onder begeleiding van muziekvereniging Woudklank door de Hoofdstraat.

Bij het gemeentehuis zal ook burgemeester de Groot het Spaanse gezelschap welkom heten. Via café-zalencentrum Den Kaat gaat de stoet verder de Hoofstraat door. Ook gaan we langs de molen.
Rond 14.30 uur zijn we weer terug bij Den Kaat. Vanaf 15.00 uur begint daar het feest voor kinderen van groep 1 t/m 4. Ouders zijn welkom, consumpties zijn voor hen voor eigen rekening.

Graag tot dan!