Slagerij Bouwman

Ambachtelijke slagerij Bouwman is een zelf slachtende slagerij. Waar het ambacht hoogtij viert.

De slagerij, opgericht in 1932 door grootouders Jan en Hennie Bouwman, is een echt familiebedrijf. Sinds 1984 hebben Rob en Corry Veldman de leiding van dit vol ambachtelijke bedrijf.

Het slachten van de koeien en varkens gebeurt achter de slagerij in de werkplaats. Het selecteren van de slachtdieren en het vervoer naar de slagerij doen we allemaal in eigen beheer. Deze korte lijnen waarborgen een stukje kwaliteit vlees die weinig slagerijen kunnen evenaren. Probeer het eens zouden wij zeggen. Liefde voor het dier en liefde voor het ambacht maakt ons vlees bijzonder. Ons vlees is echt anders. Langer houdbaar en minder vochtverlies tijdens bakken/braden/stoven. Een heerlijke geur in de keuken en misschien het allerbelangrijkste: het is lekkerder. Ook is het malser en heeft meer smaak. De smaak van vroeger.

Contactpersoon: