Café - Restaurant De Zuiderhof

Meppelerweg 47
7921 VN ZUIDWOLDE DR

0528-371306

@www.cafezuiderhof.nl

Het is er gezellig, de menukaart zeer uitgebreid, niet duur en het eten is lekker. Een biertje van de tap kost in de Zuiderhof nog steeds maar één euro vijftig en je kunt er van maandag tot en met vrijdag een dagmenu eten voor maar zeven euro!

We hebben zelfs een dagmenukaart: voor zeventig euro kun je elf keer een dagmenu eten in de Zuiderhof, of afhalen. Elke dag iets anders!
Verder hebben we pannenkoeken, uiteraard zelfgemaakt, onze eigengemaakte Zuiderhof gehaktbal en nog veel meer! We hebben een zaal voor feestjes en verjaardagen, met lekkere hapjes of een buffet. Steengrillen is ook mogelijk.

In de winter hebben we live muziek, darttoernooienen en een heerlijke open haard, bij mooi weer kun je lekker op het terras zitten. Voor de kinderen is er zelfs een speeltuin achter Café restaurant de Zuiderhof. Biljarten, darten, aan de bar zitten, voetbal kijken op groot scherm, kortom teveel om op te noemen. O ja, kinderen krijgen een kadootje na het eten! Dus kom eens kijken bij Frans en Tosca Bennink in het gezellige Zuidwolde. Begin met onze site!


Contactpersoon

Tosca Bennink

0528-371306

@cafe_zuiderhof@hotmail.com