Plus Automatisering BV

Industrieweg 16a
7921 JP ZUIDWOLDE DR

0528-372391

@www.plusautomatisering.nl

Plus Automatisering is een ervaren en stabiele partner voor uw ICT omgeving. Wij leveren en ondersteunen de volgende zaken:

     Computers en netwerken

     King financiële en logistieke software

     Q-Fieldservice planningpakket

     Maken en ontwerpen van websites en webwinkels

 

Voor elk van bovenstaande punten is service en kwaliteit het uitgangspunt.

 

 


 

Computers en netwerken
Onze deskundige medewerkers helpen grote en kleine bedrijven bij het opzetten en onderhouden van hun ICT omgeving. Van een enkele computer tot een bedrijfs- netwerk met meerdere servers en filialen.

 


King financiële en logistieke software

King software is goede en betrouwbare software voor uw boekhouding en uw voorraadadministratie. Er zijn verschillende versie en verschillende opties. Om het juiste pakket bij uw situatie te vinden is een vrijblijvend gesprek de beste werkwijze.

Als gecertificeerd dealer zorgen wij ervoor dat King software goed wordt ingericht en leiden u op om het maximale uit het programma te halen. Met 2 gecertificeerde dealers, een webshopbouwer en een programmeur voor maatwerk kunnen wij u altijd van dienst zijn.

King is te koppelen met webwinkels, branchepakketten of uw eigen programmatuur.

 

  


 

Q-Fieldservice
Loopt u wel eens tegen een van onderstaande punten aan binnen uw bedrijf:

De gewerkte uren worden niet goed doorgegeven

Werkbonnen zijn niet te lezen

Werkbonnen worden helemaal niet ingeleverd (raken zoek)

U loopt vaak achter met factureren vanwege het niet tijdig inleveren van werkbonnen

U bent niet altijd op de hoogte waar een buitendienst medewerker zich bevind

 

Met Q-fieldservice beschikken wij over een ideale oplossing. Door de werkbonnen via een mobiel of tablet aan te dragen bij uw buitendienstmedewerker beschikt uw buitendienst medewerker over alle nodige gegevens.

De afgehandelde werkbon kan vervolgens via een interface naar uw boekhoudpakket gestuurd worden waar de bon gefactureerd kan worden.

 

 

Maken en ontwerpen van websites en webwinkels

Vormgeving en functionaliteit zijn de twee belangrijkste punten bij het ontwikkelen van uw website. Het is van belang dat deze twee elementen perfect op elkaar inspelen en één geheel vormen voor uw bezoekers. Plus Automatisering verstaat deze kunst en levert uw website op met een dikke plus!

De ontwikkeling van een webwinkel is in veel gevallen een uitbreiding van bestaande werkzaamheden. U geeft klanten de mogelijkheid uw producten online te bekijken en te bestellen. Hiermee spreekt u een nieuwe doelgroep aan die op zoek is naar een specifiek product of juist op zoek zijn naar inspiratie. Met de juiste indeling en functionaliteit in de webwinkel zorgt u ervoor dat bezoekers naar uw stenen winkel worden getrokken.

Wij zijn specialist in het maken van webwinkels. Onze webwinkels zitten boordevol functionaliteit, zijn snel en toch betaalbaar.Contactpersoon