Bestuur

Hoofdbestuur ·Bestuur Detail/Horeca & Toerisme ·Bestuur Ambacht/Industrie & Dienstverlening

Bestuur Detail/Horeca & Toerisme

Hans Visser

Jacqueline van den Bosch

Secretaris

@info@marco-optiek.nl

Penningmeester

Evelien Westerbeek

Samen met Roel run ik schildersbedrijf Westerbeek..... "de beste vriend van je huis". In onze Colors@Home winkel vindt u alles op het gebied van wonen.....van behang tot tapijt... Van schilder tot stoffeerder.....alles wordt vakkundig en professioneel uitgevoerd door een enthousiast team... Wij zijn u graag van dienst!

Henk Dekker

Henk en Hester Dekker van Damesmodedekker in Zuidwolde hebben zoals mensen beweren het mooiste winkelpand van Zuidwolde.

Wij verkopen Damesmode in de maten 38 t/m 58. Onze doelgroep kun je eigenlijk niet meer in leeftijdscategorieen indelen. Het gaat vooral om het type. De ene vrouw voelt zich goed in een spijkerbroek met een leuk shirt. De andere vrouw voelt zich juist prettiger in een 'gekleder' outfit.

Dus een bezoekje aan Damesmode Dekker is beslist de moeite waard!!!

tel: 0528-3733288


Marijke Scholten

Sinds 2008 run ik samen met mijn moeder Tineke Bloemisterij Bloem & So. Dit kunnen wij niet alleen, daarom hebben wij een enthousiast team achter ons staan, die het mogelijk maken onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij verkopen veiling verse snijbloemen/planten, die ik zelf inkoop op de veilingklok in Eelde. Ook hebben wij een assortiment met kamerplanten, buitenplanten, potterie voor zowel binnen als buiten en leuke kado artikelen.